söndag 10 november 2013

Insight through Intuition

Har varit på resande fot under den senaste veckan och därmed fått möjlighet att besöka några riktigt trevliga butiker. Första anhalten var Malmö och butiken Mandala. Jag var där med tre av mina systrar och vi skulle nog ha kunnat spendera halva dagen i deras fantastiska butik. Med mig därifrån fick jag två stycken vackra kristaller. En Kyanit och en Selenit. Kyaniten egenskaper beskrivs så här:
"Stenen är en av de få som inte behöver renas. Den tar inte upp negativa energier, har en lugnande effekt och står för kommunikation. Den hjälper dig att få balans igen efter en besvärlig tid.
För Seleniten gäller det här: "Seleniten har fått sitt namn efter mångudinnan Selene. Stenen arbetar både andligt och mentalt och underlättar för dig att få tillgång till tidigare liv. Den stärker förbindelsen med det andliga."

Efter Malmö var det dags för Stockholm och ett besök hos Vattumannen där jag fick utökt hjälp att hitta just en sådan bok som jag sökt efter så länge. En bok om att utveckla sin intuition. Julie Soskins bok " Insight through intuition" är en bok med mycket spännande läsning och jättebra övningar för den som vill träna sin intuition.När jag ändå var igång med shoppandet passade jag även på att köpa en ny Rider-Waite tarotlek eftersom den gamla leken börjat bli lite väl sliten. Så nu är det bara att sätta igång att komma i kontakt med den nya leken.:-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar